www.velferdsstaten.no.">
Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 214 – Maj 2003 – side 13

Vælg velfærd! (Norge)

Det er ikke kun i Danmark at velfærden er under beskydning. I Norge har en række fagforeninger og organisationer gået sammen i initiativet ”For velfærdsstaten”

SAA artikel 21433

- ”Aktion for velfærdsstaten” kæmper for at opretholde de velfærdsgoder og rettigheder, som er vundet gennem lang tids faglig og politisk kamp i Norge, fortæller Asbjørn Wahl, som er daglig leder i For velfærdsstaten.
- Vi afviser den undergravning, kommercialisering og markedsorientering, der sker med vores velfærdsgoder, og vi accepterer ikke, at den sociale og økonomiske ulighed øges, og at der bliver flere fattige, siger Asbjørn Wahl.
Initiativet har, i forbindelse med kommunalvalget senere på året, udarbejdet et grundlag på syv punkter, som skal bruges til at udfordre politikerne mest muligt.
Blandt de punkter, som alle politikere bliver tvunget til at forholde sig til er:
Forsvar velfærden – styrk kommunernes økonomi, nej til markedsgørelse af velfærden, afskaf fattigdommen, gratis og lige uddannelse og nej til social dumping!

Billede: Pædagoger strejkede landet over i protest mod nedskæringer sidste efterår. Vi har brug for et endnu større oprør i år!

Flere artikler fra nr. 214

Flere numre fra 2003

Siden er vist 1639 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside